درمان توروکوسکوپیک آترزی مری

مداخلات جراحی درون بین نوزادان که در طی دو سال گذشته به صورت Advaned    دربخش جراحی اطفال بیمارستان دکتر شیخ راه اندازی شد که در ابتدای امسال موفق به انجام ترمیم فتق دیافراگراماتیک کونژنیتال بطور توروکوسکوپی شدند و تاکنون 12 مورد با موفقیت کامل انجام پذیرفته است. از ماه گذشته درمان توروکوسکوپیک آترزی مری هم با موفقیت به انجام رسید( تاکنون دو مورد به طور موفق) از آنجا که مداخلات یاد شده جز پیچیده ترین اعمال جراحی توراکوسکوپیک در دنیا می باشد و مراکز محدودی در این دنیا قابلیت انجام آن را دارند . نیز برای اولین باردر کشور به عنوان تنها مرکز جراحی اطفال موفق به انجام این کار شده است.