history

تاريخچه مرکز

مرکز تحقیقات جراحی آندوسکوپیک و روشهای کم تهاجمی  در سال 1387 در بیمارستان قائم با حضور اعضا فعال مرکز تشکیل شد. با پی گیری های به عمل آمده چندین کنگره بین المللی تشکیل گردید. کارگاه های آموزشی جهت دستیاران رشته های مختلف جراحی و هم چنین جراحان مختلف برگزار شد.

طرح ها و پژوهش های متعددی مصوب و اجرا شد. در حال حاضر این مرکز در بیمارستان قائم  مشغول به کار است. فلوشیپ های کوتاه مدت مصوب گردیده و تا کنون 9 نفر فارغ التحصیل شده اند.

در سال های آینده با کمک مراکز تحقیقات لاپاراسکوپی دانشگاه تهران و دانشگاه شیراز به صورت سالانه قرار بر تشکیل سمینار های بین المللی شده است.