امکانات

دستگاه لاپاراسكوپی

دستگاهی است كه از اجزای متعددی تشكيل شده است كه هر كدام بسته به نوع كاربردی كه دارد نام های متفاوتی دارند.كه همه آنها  هماهنگ با هم جهت انجام عمل استفاده می شود. بعضی از اين اجزاء عبارتند از:منبع نور، دستگاه گاز، دوربين، كوتری، دستگاه ساكشن. اين دستگاه دارای Recorder نيز می باشد كه تمامی مراحل عمل ثبت و ضبط می شود.

دستگاه كوتری

دستگاه كوتری دستگاهی است كه به دو صورت مونوپولار و بای پولار جهت بند آوردن خونريزی از طريق سوزاندن سر رگ و بريدن بافت استفاده می شود. كه در نوع مونوپولار آن حتما بايد از پليت استفاده شود كه اين پليت جريان الكتريسيته را از بيمار دور ميكند و مانع از سوزاندن بيمار مي شود. پليت دستگاه كوتری بايد در قسمت عضلانی و بدون موی بدن بيمار چسبانده شود.

دستگاه ساكشن

دستگاهی است كه جهت كشيدن مايع و خون از بدن بيمار استفاده می شود. دارای يك بطری مدرج است كه ميزان مايع و ترشحات خروجی از بدن بيمار را مشخص می كند.