آموزشهای تخصصی

دوره های کوتاه مدت لاپاراسکوپی-

تاریخچه و مقدمه، آشنايی با وسايل و تجهيزات، ديدن ست و وسايل لاپاراسكوپی.- آشنايی با نحوه ورود وسايل جراحی به شكم بدون يا با كمترين آسيب به ارگان های داخل شكمی، ارگونمی ، بی هوشی، چیدن اشکال روی کاغذ با قیچی لاپاراسکوپی.- نگهداری و استریلزاسیون وسایل، لاپاراسکوپی بدون گاز ، آشنایی با انواع لنز و سیستم های کوتری.- عوارض فیزیولوژیک تزریق گاز در شکم، موارد منع انجام لاپاراسکوپی، عوارض لاپاراسکوپی، انجام عمل قطعه كردن بر روی گوشت مرغ .- شناخت نحوه قرار گرفتن صحيح وسايل ، آشنايی بيشتر با آناتومی ديواره شكم و محل عبور عروق جداره شكمی، آشنایی بانحوه ورود وسایل جراحی به شکم، جراحی حيوان.- جراحی زنده، بخیه در لاپاراسکوپی .

اسلاید های آموزشی مرکز